Υλικά: ( για 4 άτομα)
- 4 κομμάτια στήθος κοτόπουλο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1/3 φλυτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη (ή ξεραμένη)
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
- θαλασσινό αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 °C.
- Αναμείξτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το θαλασσινό αλάτι, το μαύρο πιπέρι, το χυμό λεμονιού, το μέλι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σε ένα ταψί αφού απλώσετε ένα λαδόχαρτο τοποθετήστε τα φιλέτα το ένα δίπλα από το άλλο και αλείψτε με ένα βουρτσάκι και από τις 2 πλευρές.
- Ψιλοκόψτε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τη φρέσκια ρίγανη για να πασπαλίστε τα φιλέτα με αυτό.
- Ψήστε στους 180 °C. Για περίπου 25 λεπτά ή μέχρι το κοτόπουλο να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
- Σερβίρετε και απολαύστε